FELICITARI ROMANIA!!!Am depasit limita prostiei!:)

   Oke,am ramas socata..Stiam cata prostie e in Romania,stiam ce fel de oameni sunt,dar NU stiam ca se poate depasii linia de plutire..linia intre prostie si mai multa prostie!
  N'am sa public tot pentru ca ar insemna sa'mi murdaresc blogul:)),deci o sa pun fragmente si linkul care duce spre prostia absoluta! Un cocalar se crede buricul pamantului mancat'as!;Watch this!:
      Scena 1:"Back from Barcelona!"
"ȘAM VENIT DIN BARCELONA ;) [...]SUNTETI HANDICAPATI SA MOARA MAMA [...] IO ȘI PACIONEA SUNTEM FRATI BAZATI ;) VA POATE SPUNE DA VOI ROKERI AIA NESPALATI MANCATI CACAT ;) "
       Scena 2: Amenintati si amenzi Dumnezeiesti si fani cate cuprinde"
"DOMNU FIE IN INIMILE VOASTRE [...]AMIN!! AM REVENIT SA SCRIU LA CEREREA FANILOR MEI CU POSTAREA CEA MAI IUBITA DE VOI TARFE ŞI PANARAME PE CATEGORI  IERI IAR AM PRIMIT AMENDA DIN CAUZA LA 3 ROKERI II JUMLESC CU FULGI CU TOT CAS DIN BRAŞOV  ;) [...]VA MULTUMESC CA VA UITATI ŞI CA VA PLACE POSTARILE MELE ;) DOAR EU SUNT IN MASURA SA UMILESC ORICE TARFA SAU ROKER CU FIGURI IN CAP [...]ŞI ACUM SCRIU MARE SA INTELEAGA TOTI PROŞTIIIIIIIIII PAMANTULUI ŞI PROASTELE PAMANTULUI" 
   Scena 3:Minciuni cate cuprinde ca eo este eu sunt destept"
"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN TOTAL AM 856.271 VIZUALIZARI DE BLOG :X:X:X:X:X;X "      Cate,cate?Adica tu ne crede crezi prosti?Oke,unii da,de exemplu TU;;),dar NU toti..tu oricum ai trecut de orice limita...PROSTIE ABSOLUTAAA!
    Scena 4:"Plangeri penale sa'ti moara ma'ta!"
"[...] IERI DIMINEATA CAND SA MA UIT LA CUTIA POŞTALA VAD UN FEL DE HARTIE IN CARE SUNT CHEMAT LA MILITIE SA DAU O DECLARATIE IN LEGATURA CU NIŞTE POSTARI PE INTERNET [...]"
  Inchidem citatele!..restul le puteti gasi la adresa: "http://sefumarindamuerokerilor.blogspot.com" Cu poze,detalii,date de contact,and so on!ENJOY!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu